Urmareste-ne pe:

Despre Squash Sport Arena
separator.png 

Este un sport nou în tara noastra, în trecut era practicat de industriașii de pe Wall Street în pauzele dintre sesiunile de negocieri în vederea detensionării.


Squashul, cosiderat cel mai sănătos sport atât datorită consumului enorm de calorii peste 1000 într-o oră de joc , dar și datorită faptului ca pune în mișcare majoritatea grupelor musculare.


Este ușor de învățat, se poate jucat atât din placere în timpul liber dar și ca sport de performanță.
Squashul este un sport indoor, poate fi practicat indiferent de situatia meteo si de temperatura de afara și se joacă de 2 persoane intre 4 pereti folosind o minge si 2 palete.

squash.jpg

Cat costa pentru a incepe? 
separator.png 

Trebuie să închiriezi unul dintre terenurile Squash Sport Arena fie telefonic fie online. Restul echipamentului este asigurat de noi.


OBS: Nu uita ținuta sportivă cu pantofii sport care sa fie folosiți doar la sporturi indoor și bineînțeles voia buna.
Dacă dorești îți asiguram și ore cu antrenor, detalii in rubrica tarife.

Ce presupune acest joc? 
separator.png

Încălțat cu pantofii sport, aflat în incinta terenului, lovești cu racheta o mingea de perete încercând să deprinzi controlul maxim asupra ei. Pentru a juca ai nevoie și de un partener.

De cat timp este nevoie pentru a invata? 
separator.png

De regula elementele de bază ale Squash-ului se invata în cateva luni de joc. Dar, invățarea jocului de Squash este un proces permanent.

Cat de multi jucatori si terenuri exista acum? 
separator.png

În lume există aproximativ 13 milioane de jucători Squash. În SUA există peste 1.100 de locații în care se găsesc terenuri de squash și peste 2.700 de terenuri individuale. La nivel mondial, există mai mult de 50.000 de terenuri.

Planuri de viitor
separator.png

În momentul de față se încearca includerea squash-ul pe lista sporturilor participante la Jocurile Olimpice.

 

  tel.png

 

fbtitle.png

 

newstitle.png

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii Squash Sport Arena te invitam sa iti introduci numele si emailul mai jos. 


Copyright (C) 2014 - Squash Sport Arena - Toate drepturile rezervate
×